Wie ben ik

Hartelijk welkom op de website van Nagelstudio Eerbeek.

Ik ben Stephanie en gediplomeerd nagelstyliste. Ik heb mijn passie in het nagelbranche gevonden en doe dit met onwijs veel plezier. Bij mijn Nagelstudio Eerbeek kunt u terecht voor een gellak, acrylnagels en manicure.

Mijn studio is toegankelijk voor iedereen die besloten heeft om voortaan met mooie, goed verzorgde nagels door het leven te gaan. Uw handen zeggen veel over u, het is uw visitekaartje.

Een belangrijk kenmerk van mijn nagelstudio is een no-nonsense aanpak. Alle behandelingen en technieken die ik gebruik, leg ik duidelijk uit. Ik geef u helder en goed advies, gebaseerd op uw eigen wensen en passend bij uw levensstijl en verwachtingen.

Ik hanteer scherpe en sympathieke tarieven voor een langdurige en betaalbare schoonheid van uw nagels.

Ik heet jullie van harte welkom in mijn Nagelstudio in Eerbeek. Ik hoop tot snel!

Heeft u vragen en wilt u een persoonlijk advies? U kunt hiervoor altijd contact met mij opnemen.

 

Stephanie Simons